Jadłospis Baru pod Gajem
Dania gorące:
- SCHABOWY
- SCHABOWY Z PIECZARKAMI
- SCHABOWY Z SZYNKĄ I SEREM
- KOTLET Z KURY
- KOTLET Z KURY Z MIGDAŁAMI
- KOTLET Z KURY DEWOLAY
- KOTLET MIELONY
- KOTLET MIELONY FASZEROWANY
- KOTLET STUDENCKI
- KARTACZE
- ZRAZ WIEPRZOWY
- ZRAZ WOŁOWY
- ZRAZ DROBIOWY
- PULPETY W SOSIE
- ŻEBERKA PIECZONE
- KARKÓWKA PIECZONA
- SZYNKA PIECZONA
- PIECZARKA FASZEROWANA
- BIAŁA KIEŁBASA
- GOŁĄBKI
- UDKO Z RYŻEM
- KODŻAKI
- RARYTAS DROBIOWY
- JEŻYKI DROBOWIE
- PODUDZIE PIECZONE
- ŁÓDECZKI
- GALANTYNKI DROBIOWE
- GOLONKA
- SZASZŁYK
- KACZKA PIECZONA W WINIE
- KĄSKI Z KURCZAKA
Do drugiego dania:
- ZIEMNIAKI
- ZIEMNIAKI PIECZONE
- FRYTKI
- KLUSKA ŚLĄSKA
- KULECZKA ZIEMNIACZANA
- TALARKI ZIEMNIACZANE
Zupy:
- FLACZKI
- STROGONOW
- ROSÓŁ
- BARSZCZ CZERWONY
- BARSZCZ BIAŁY
- ŻUREK
- ZUPA PIECZARKOWA
- ZUPA BROKUŁOWA
- ZUPA WARZYWNA
- BIGOS
- ZUPA POMIDOROWA
- DYNIA (krem)
- ZUPA PAPIESKA
- ZUPA KRÓLEWSKA
Przekąski:
- PÓŁMISEK PRZEKĄSEK
- TALERZ WĘDLIN
- TATAR
- GALARETKI DROBIOWE
- GALARETKI WIEPRZOWE
- SCHAB W GALARECIE
- GALANTYNA
- OZORKI W SOSIE CHRZANOWYM
- OZORKI W GALARECIE
- JAJKA FASZEROWANE
- ROLADKI Z SZYNKI
- SZCZUPAK
- ŁOSOŚ
- RYBA PO GRECKU
- ROLADA Z ŁOSOSIA
- ŚLEDŹ PO CYGAŃSKU
- ŚLEDŹ W ŚMIETANIE
- ŚLEDŹ PO ŻYDOWSKU
- KACZKA PIECZONA
- ŁOSOŚ W GALARECIE
- ROLMOPSY ŚLEDZIOWE
Sałatki
- RYŻOWA
- JARZYNOWA
- GRECKA
- ŚLEDZIOWA
- BROKUŁOWA
- Z ANANASEM
- OWOCOWA
- CEZAR
- PIECZARKOWA
- GYROS
- KRABOWA
Surówki
- PEKIŃSKA
- Z CZERWONEJ KAPUSTY
- Z BIAŁEJ KAPUSTY (COSLO)
- Z BIAŁEJ KAPUSTY (CHRZANOWA)
- Z BIAŁEJ KAPUSTY (Z CZOSNKIEM)
- Z KISZONEJ KAPUSTY
- Z MARCHEWKI
- MIZERIA
- OGÓREK MAŁOSOLNY
- POMIDOR
- PIECZARKI MARYNOWANE
- LODOWA
- BURACZKI TUSZONE
- BURACZKI NA ZIMNO
- MARCHEWKA TUSZONA
- WARZYWA NA CIEPŁO