Jadłospis Baru pod Gajem

Dania gorące:

  • SCHABOWY
  • SCHABOWY Z PIECZARKAMI
  • SCHABOWY Z SZYNKĄ I SEREM
  • KOTLET Z KURY
  • KOTLET Z KURY Z MIGDAŁAMI
  • KOTLET Z KURY DEWOLAY
  • KOTLET MIELONY
  • KOTLET MIELONY FASZEROWANY
  • KOTLET STUDENCKI
  • ZRAZ WIEPRZOWY
  • ZRAZ WOŁOWY
  • ZRAZ DROBIOWY
  • PULPETY W SOSIE
  • ŻEBERKA PIECZONE
  • KARKÓWKA PIECZONA
  • SZYNKA PIECZONA
  • PIECZARKA FASZEROWANA
  • BIAŁA KIEŁBASA
  • SZASZŁYK
  • GOŁĄBKI
  • UDKO Z RYŻEM
  • KODŻAKI
  • JEŻYKI DROBOWIE
  • PODUDZIE PIECZONE
  • ŁÓDECZKI
  • GALANTYNKI DROBIOWE

Do drugiego dania:

  • ZIEMNIAKI
  • ZIEMNIAKI PIECZONE
  • FRYTKI
  • KLUSKA ŚLĄSKA
  • KULECZKA ZIEMNIACZANA
  • TALARKI ZIEMNIACZANE

Zupy:

  • FLACZKI
  • STROGONOW
  • ROSÓŁ
  • BARSZCZ CZERWONY
  • BARSZCZ BIAŁY
  • ŻUREK
  • ZUPA PIECZARKOWA
  • BROKUŁOWA
  • SZPARAGOWA
  • WARZYWNA
  • BIGOS

Przekąski:

  • TALERZ WĘDLIN
  • TATAR
  • GALARETKI DROBIOWE
  • GALARETKI WIEPRZOWE
  • SCHAB W GALARECIE
  • GALANTYNA
  • OZORKI W SOSIE CHRZANOWYM
  • JAJKA FASZEROWANE
  • ROLADKI Z SZYNKI
  • SZCZUPAK
  • ŁOSOŚ
  • RYBA PO GRECKU
  • KARP W GALARECIE
  • ŚLEDŹ NA SŁODKO
  • ŚLEDŹ PO CYGAŃSKU
  • ŚLEDŹ W ŚMIETANIE
  • ŚLEDŹ PO ŻYDOWSKU
  • KACZKA PIECZONA

Sałatki

  • RYŻOWA
  • JARZYNOWA
  • GRECKA
  • ŚLEDZIOWA
  • BROKUŁOWA
  • Z ANANASEM
  • OWOCOWA
  • SELEROWA
  • PIECZARKOWA
  • GYROS

Surówki

  • PEKIŃSKA
  • Z CZERWONEJ KAPUSTY
  • Z BIAŁEJ KAPUSTY
  • Z KISZONEJ KAPUSTY
  • Z MARCHEWKI
  • MIZERIA
  • OGÓREK MAŁOSOLNY
  • POMIDOR
  • PIECZARKI MARYNOWANE
  • LODOWA
  • BURACZKI TUSZONE
  • BURACZKI NA ZIMNO
  • MARCHEWKA TUSZONA
  • Z CUKINI
  • WARZYWA NA CIEPŁO
  • BABCI